X

Mor un motorista a la carretera de Cala Blava a l’Arenal de Llucmajor

En un altre accident de trànsit, sis persones han resultat ferides després de sortir el vehicle en què viatjaven per la carretera de Petra a Santa Margalida

05/11/2018

Mor un motorista a la carretera de Cala Blava a l’Arenal de Llucmajor

Un home de 28 anys ha perdut la vida en un accident de moto a la rotonda de Cala Blava en direcció a l’Arenal de Llucmajor. Segons han informat fonts del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061 que recull l’agència Efe, els fets van tenir lloc a les 21.00 hores d’ahir diumenge. Fins al lloc es van desplaçar una UVI mòbil del 061 i una ambulància de suport vital avançat. Els sanitaris van intentar reanimar el motorista sense èxit.

Per altra banda, sis persones han resultat ferides a Petra després de sortir-se de la carretera ahir diumenge devers les 23.25 hores el vehicle en el qual viatjaven en direcció a Santa Margalida, ha informat avui dilluns el 061.

Un dels ferits, un home de 34 anys, va haver de ser traslladat a l’Hospital de Son Espases amb ferides greus per politraumatismes, ha explicat el Servei d’Emergències a l’agència Efe.

Altres quatre persones, entre les quals figuren una dona de 27 anys, un jove de 22 anys i dos infants de 2 i 5 anys, van ser traslladades al centre de salut de Muro i a l’Hospital de Manacor per ferides lleus.

A més, una noia de 17 anys va resultar ferida de menor gravetat i va ser conduïda fins a l’Hospital de Manacor.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar els Bombers i tres unitats de suport vital avançat del 061.

05/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris