X

Cospedal renuncia al Comitè Executiu del PP per l’escàndol dels àudios amb Villarejo

L'exsecretària general del PP mantindrà, però, el seu escó al Congrés

05/11/2018

Cospedal renuncia al Comitè Executiu del PP per l’escàndol dels àudios amb Villarejo

Maria Dolores de Cospedal en una imatge d'arxiu.

L’exsecretària general del PP María Dolores de Cospedal ha renunciat avui dilluns al seu lloc en el Comitè Executiu Nacional del seu partit “davant els múltiples atacs” que ha rebut aquests dies per les converses mantingudes amb l’excomissari Villarejo, i per “evitar que aquests atacs es facin extensius” al seu partit.

Avui mateix el diari digital que va difondre les converses, moncloa.com, ha publicat que Cospedal va encarregar espiar el germà de qui llavors era ministre de l’Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba. El PP aprofita per atacar la ministra de Justícia, Dolores Delgado, i diu que el de Cospedal és un gest que l’honra. El PSOE ha afirma que és dificil d’entendre que continui com a diputada.

Cospedal, que era fins avui vocal de lliure designació en el Comitè Executiu, mantindrà el seu escó al Congrés. “Davant els múltiples atacs que he rebut aquests dies per les converses mantingudes amb l’excomissari Villarejo, i per evitar que aquests atacs es facin extensius a la formació política de la qual he estat secretària general, i al seu actual president, -Pablo Casado- he decidit renunciar a la meva condició de membre del Comitè Executiu Nacional, màxim òrgan de direcció del partit”, afirma Cospedal en un comunicat.

05/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris