X

El Govern preveu un augment del 58% en el turisme britànic en la temporada d’hivern

Arrenca la World Travel Market de Londres, una de les principals cites mundials del sector turístic

05/11/2018

El Govern preveu un augment del 58%25 en el turisme britànic en la temporada d’hivern

Comença la World Travel Market de Londres. Una de les principals cites mundials del sector turístic on a partir d’avui dilluns la presidenta del Govern, Francina Armengol, i els consells insulars, juntament amb empresaris, promocionen les destinacions de les Illes al mercat britànic.

El Govern preveu que el nombre de turistes britànics augmentarà un 58% durant l’hivern 2018-2019. La connectivitat, apunta, augmentarà a tots els aeroports un 22% i Menorca, que l’any passat va patir la fallida de la companyia Monarch, recuperarà capacitat i triplicarà el nombre de places ofertes des del Regne Unit. Unes dades que, segons l’Executiu, confirmen la seva política d’apostar per la temporada baixa.

En els darrers dies, el sector hoteler ha criticat que, en contrast amb les inversions milionàries en renovació d’establiments, les administracions no han fet els deures. El Govern assegura que aquesta sequera inversora és cosa del passat, i que el turisme es beneficia de l’increment de la despesa dels pressupostos del 2019.

La ministra d’Indústria i Turisme, Reyes Maroto, ha dit durant una trobada amb periodistes que els pressupostos del 2019 contemplen inversions per a zones madures, sense especificar-ne quines.

L’obertura de la World Travel Market també ha servit perquè Palma promocioni el turisme de compres, presentant el seu catàleg de comerços emblemàtics al públic britànic.

El president del PP balear, Biel Company, també present a la fira, ha criticat les expectatives optimistes del Govern. Company ha assegurat que tot i que ara van bé les reserves, s’ha de veure quinserà el comportament del turisme britànic a mesura que arriba la temporada d’hivern.

05/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris