X

Diferents destinacions turístiques a la Península, també preocupen als hotelers de les Balears

L'esport ha estat protagonista a l'estand de les Balears a la World Travel Market

06/11/2018

Diferents destinacions turístiques a la Península, també preocupen als hotelers de les Balears

La platja de Benidorm en una imatge d'arxiu. / EFE

Els hotelers es mostren preocupats davant la competència turística a l’Estat que creix a destinacions com Alacant o Málaga. Veuen com les reserves es consoliden d’una manera més àgil. Ara bé, el mercat de les Balears és un mercat consolidat davant destinacions competidores.
 Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

L’esport ha estat protagonista a l’estand de les Balears a la World Travel Market. Toni Nadal ha presentat juntament amb el Consell de Mallorca el torneig de tennis femení Mallorca Open, que se celebrarà del 17 al 23 de juny a Santa Ponça. Una competició que situa l’illa en el mapa mundial per als amants d’aquest esport. Mallorca aposta pel cicloturisme i espera rebre entre 150 i 200.000 cicloturistes la pròxima temporada amb un impacte econòmic superior als 70 milions d’euros. El Consell té enllestit un catàleg de vies ciclistes per millorar les rutes i també fer-les més segures. Alcúdia ha promocionat una altra prova d’abast internacional que atreu turisme esportiu: el triatló Ironman Mallorca, que entre atletes i acompanyants suposa uns 12.000 visitants i un impacte de 10 milions d’euros durant l’inici de la temporada alta.

El Govern i les patronals del lloguer de cotxes han presentat a Londres el nou segell de qualitat del sector. 90 de les 130 empreses que operen a les Balears ja s’hi han afegit. L’objectiu: lluitar contra la publicitat enganyosa i distingir les empreses que compleixen amb el codi de bones pràctiques del sector.

06/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris