X

Sociedad de Fomento Agrícola Castellonense explotarà la dessalinitzadora de Ciutadella

L’Agència Balear de l’Aigua li ha adjudicat el contracte per quasi 800.000 euros, mig milió manco que el pressupost de sortida

07/11/2018

Sociedad de Fomento Agrícola Castellonense explotarà la dessalinitzadora de Ciutadella

L’empresa Sociedad de Fomento Agrícola Castellonense serà l’encarregada d’explotar la planta dessalinitzadora. L’Agència Balear de l’Aigua li ha adjudicat el contracte per quasi 800.000 euros, mig milió menys que el pressupost de sortida. L’empresa valenciana s’encarregarà de l’explotació, manteniment i conservació de la planta durant els pròxims dos anys, amb l’opció d’una pròrroga per un any més.

D’aquesta manera s’ultima tota la tramitació per a la posada en marxa definitiva de la dessalinitzadora, quasi 9 anys després d’haver-se construït. En pocs dies està previst que finalitzin les obres de canalització fins al dipòsit de Son Blanc, el que permetrà abastir part del nucli urbà. En el passat plenari ja es va aprovar el conveni amb Abaqua i la modificació inicial de les noves tarifes. Una vegada s’efectuïn les proves dels motors, s’espera que la planta comenci a subministrar aigua dessalada a principis d’any.

07/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris