X

Noves mesures per lluitar contra el turisme d’excessos a Palma

L'Ajuntament sancionarà actituds com el balcòning, el botellot o la venda ambulant amb multes d'entre 100 i 3000 euros

07/11/2018

Noves mesures per lluitar contra el turisme d’excessos a Palma

Al desembre ja no es podrà vendre alcohol per consumir al carrer, a tot Palma, entre les 12 de la nit i les 8 del dematí del dia següent. És una de les modificacions que l’Ajuntament inclourà a l’Ordenança Cívica. El consistori ha rebutjat totes les al·legacions presentades per les patronals del petit comerç i ACOTUR. Unes al·legacions que cercaven protegir el petit comerç.

Es declararan determinades zones conflictives -com el carrer del Jamón- com a Zones d’Especial Interès Turístic. Això permetrà que la policia hi pugui actuar amb més contundència. També se sancionaran determinades actituds amb multes d’entre 100 i 3.000 euros: el balcòning, la venda ambulant no autoritzada, el “gas del riure” i el botellot.

També se sancionaran les excursions etíliques, el “pub crawling” i les festes a vaixells, així com practicar el sexe a la via pública, o que ho facin menors de forma visible des del carrer.

Tot i que els partits polítics encara poden presentar-hi recursos, l’Ajuntament espera poder aplicar-la abans que finalitzi l’any.

07/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris