X

Els multimilionaris propietaris d’un 4% de la costa d’Eivissa volen comprar la seu del Santander

Els germans Reuben van adquirir 166 hectàrees de la costa de Sant Josep i Sant Antoni

08/11/2018

Els multimilionaris propietaris d’un 4%25 de la costa d’Eivissa volen comprar la seu del Santander

Els germans Reuben van adquirir 166 hectàrees de la costa de Sant Josep i Sant Antoni.

El jutjat mercantil número 2 de Madrid determinarà qui es queda amb la Ciutat Financera del Santander, la seu operativa del banc, valorada en 3.000 milions d’euros. Hi opten el fons de Qatar Equity Partners, el mateix Banc Santander i Ibiza Properties LTD a través d’una societat anomenada Sorlinda, segons apunta el diari digital El Confidencial.

Els Germans Reuben són d’origen humil. Nascuts a Bombai, a la Índia, i de pares jueus iraquians, s’han convertit en la segona fortuna més gran del Regne Unit. Van crear un imperi amb la indústria del metall, que més tard van vendre, i ara es dediquen a adquirir propietats per tot el món. Així han dedicat 40 milions d’euros per comprar 166 hectàrees de terreny protegit a Eivissa, un 4% de la costa pitiüsa.

Es tracta d’una zona costanera de bosc i dunes on, avui dia, no es pot construir, i on hi ha dos dels establiments de platja més famosos de l’illa, el Cala Bassa Beach Club i el Sunset Ashram, famós per les postes de sol. Aquest fet va posar en peu de guerra sectors de la societat eivissenca i es va crear una petició a Change.org per tal de neutralitzar qualsevol intenció de construcció per part dels germans Reuben a l’illa.

08/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris