X

Satisfacció entre els veïnats d’Estellencs per la planificació de les obres del fals túnel

Aquest dijous han començat els sondatges per saber com està l'estructura, i les primeres restriccions de trànsit

08/11/2018

Satisfacció entre els veïnats d’Estellencs per la planificació de les obres del fals túnel

Són les feines prèvies per començar a reparar el fals túnel que es troba a la carretera que uneix Andratx i Estellencs. Amb aquests sondatges determinen en quin estat es troben els fonaments de la infraestructura. Aviat començarà la demolició de la part malmesa.

Ajuntament i Consell de Mallorca varen acordar posposar les obres a aquest hivern, ja que ara la majoria de negocis del poble estan tancats. Els veïnats es mostren satisfets perquè, a més, els han facilitat un calendari amb les restriccions de trànsit.

Les obres s’allargaran fins a finals de febrer i hi haurà una vintena de dies que la carretera es tallarà al trànsit entre les 9.00 h del matí i les 19.00 h de l’horabaixa; la resta d’hores, s’hi podrà circular.

Mentre durin les obres, que afecten sobretot un costat de la carretera, es podran produir talls intermitents, però habitualment hi haurà trànsit altern en aquest punt, al quilòmetre 102 de l’MA-10.

Amb aquestes obres, que costaran 153.000 euros, es repararà completament el túnel que quedà malmès el gener de 2017, quan li va caure una pedra de 25 tones a damunt.

08/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris