X

Camela: “Ens han discriminat; no ens han nominat mai als premis de la música”

El duo format per Ángeles Muñoz i Dioni Martín arrriben a Palma per presentar 'Me metí en tu corazón'

09/11/2018

Camela: “Ens han discriminat; no ens han nominat mai als premis de la música”

24 anys de trajectòria i no perden la força del seu primer dia. Camela arriba a Palma avui vespre a l’Auditòrium per presentar el seu darrer treball ‘Me metí en tu corazón’, el que fa 16 de la seva carrera. Amb les seves melodies i veus inconfusibles, Ángeles Muñoz i Dioni Martín reconeixen que el seu èxit és en gran part per l’estima i el suport del públic, que els va fer arribar a ser el grup de música espanyol amb més discos venuts -quasi 8 milions- i que quan les Spice Girls eren número u a tot el món, a Espanya ho era Camela.

Una trajectòria de 24 anys que va començar de manera molt humil i sota el paraigua d’una petita discogràfica que, gràcies al format casset, va arribar a moltíssima gent de tots els colors, cosa que els va dur a l’èxit.

Amb més de 7,5 milions de discos venuts, Camela és el segon grup espanyol amb més vendes dels darrers 30 anys, només superats per La Oreja de Van Gogh. Però mai no han estat reconeguts pels premis de la música: “Ens han discriminat en alguns aspectes com per exemple no estar nominats als premis de la música, en la vida”.

Sens dubte Camela són lletres construïdes sobre els amors i desamors amb un llenguatge proper que mai passaran de moda.

09/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris