X

La ministra d’Hisenda assegura que s’està treballant “intensament” amb el REB

El PSOE arrenca la precampanya electoral amb un míting a Fuenlabrada, a Madrid

10/11/2018

La ministra d’Hisenda assegura que s’està treballant “intensament” amb el REB

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha assegurat que s’està treballant per un bon règim especial per a les Balears (REB) i que parla amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, “com amb tots els presidents autonòmics”, explica la ministra.

Així ho ha dit a IB3 Notícies en un moment abans de començar el míting que el PSOE ha celebrat avui dissabte dematí a Fuenlabrada, a Madrid, després del Comité Federal dels socialistes, el primer des que Pedro Sánchez va arribar a La Moncloa. Montero no ha volgut avançar si és cert que el REB està encallat, en aquests moments, en el fons d’insularitat.

Tot això en un acte de partit però on no hi ha faltat quasi cap membre del govern espanyol. També hi era la presidenta Armengol a la qual se li ha demanat si aprofitaria l’avinentesa per parlar del REB amb el president Sánchez o amb la ministra Montero. La presidenta de les Balears ha explicat que “no hi ha cap moment que s’hagi de perdre per poder defensar els interessos de les Illes Balears”.

El proper dimecres, Armengol es reunirà amb Sánchez de manera oficial al Palau de la Moncloa en una trobada que s’emmarca dins la ronda de contactes oficials que va anunciar el cap de l’executiu espanyol amb tots els presidents autonòmics.

 

Armengol, cap de llista del PSIB-PSOE a les eleccions autonòmiques

Francina Armengol repeteix com a candidata del PSIB-PSOE per tornar ser president del Govern. Cap dels socialistes balears ha volgut lluitar-li en les primàries per ocupar el primer lloc de la llista del partit i que avui s’ha escenificat al míting celebrat a Fuenlabrda.

La presidenta Armengol ha explicat, davant dels militants i simpatitzants, com a les Balears, el PSOE ha demostrat el valor del “diàleg” i el “consens”, i ha exhibit els seus assoliments en drets “sanitaris i socials” que vol continuar impulsant en companyia del govern de Sánchez.

10/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris