X

Concert de Gurruchaga i l’Orquesta Mondragón per a incondicionals del showman

El cantant va visitar una vegada més Mallorca per desplegar el seu circ de rock'n roll de sempre acompanyat per una sòlida banda

10/11/2018

Concert de Gurruchaga i l’Orquesta Mondragón per a incondicionals del showman

‘Corazón de Neon’, ‘Garras Humanas’, ‘Viaje con Nosotros’… Són títols de cançons que si teniu certa edat segur que vos sonen. Són de Javier Gurruchaga i la seva Orquesta Mondragón que, ahir vespre, oferiren un concert per a incondicionals del showman a la sala Es Gremi de Palma.

Passen els anys, però Gurruchaga continua en actiu i amb ganes d’oferir el que seu fidel públic vol escoltar: el seu extens repertori de grans èxits. Cançons, per cert, recopilades en el seu darrer disc, Noticia Bomba. Anit, l’Orquesta Mondragón va desplegar el seu circ de rock’n roll de sempre acompanyat per una sòlida banda, diferent a la dels gloriosos i prolífics anys 80.

Interessat per l’actualitat, Gurruchaga es mostra crític amb la deriva política actual i la persecució amb cert tipus d’humor.

EL showman va actuar per primera vegada a Mallorca al 1981. D’aleshores ençà ha visitat l’illa moltes vegades. Al 2019, l’Orquesta Mondragón visitarà Mèxic i pel gener actuaran al teatre Barceló de Madrid.

10/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris