X

Noguera aconsegueix el 92% de vots per encapçalar MÉS per Palma a les eleccions municipals

Era l'únic candidat per encapçalar la llista municipal dels ecosobiranistes

11/11/2018

Noguera aconsegueix el 92%25 de vots per encapçalar MÉS per Palma a les eleccions municipals

Antoni Noguera era l’únic candidat per encapçalar la llista municipal de MÉS per Palma i ho ha aconseguit amb un 92,5% dels vots. Avui diumenge dematí, els ecosobiranistes han anunciat els primers resultats de les primàries que es van celebrar ahir dissabte. 3.024 persones varen participar en aquestes primàries, un 51% dels inscrits, per configurar les llistes municipals, insulars i autonòmiques de la formació per a les eleccions de 2019. Miquel Ensenyat encapçala la llista al Parlament i Bel Busquets, al del Consell de Mallorca.

Avui dematí s’ha dut a terme el recompte dels suports assolits per Noguera i en les següents hores es determinarà l’equip que li acompanyarà i la llista de MÉS per Palma. Els candidats que opten a aquesta llista són 33: 19 homes i 14 dones, mentre que 7 són persones independents que provenen dels moviments socials de Ciutat.

 IB3 comparteix Clica-hi per veure les llistes definitives de les primàries de MÉS per Mallorca al Parlament, al Consell de Mallorca i a l’Ajuntament de Palma

En total s’han emès 750 vots en aquestes eleccions primàries, dels quals 694 han estat favorables a l’actual batle de Palma, 20 en contra, 8 blancs i 1 abstenció.

Dels 750 vots, 338 han estat presencials en el col·legi electoral del carrer de Joan Alcover, 49 han estat presencials en el col·legi electoral de Sant Jordi i 363 s’han realitzat mitjançant vot telemàtic.

11/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris