L’Atlètic Balears ja sap guanyar fora de casa i es manté en zona playoff

Victòria al camp de L'Ebro per 1 a 3 amb gols d'Hugo Díaz i Fullana, que ha firmat un doblet

11/11/2018

L’Almozara era camp de mines amb dimensions que fan de Son Malferit, Maracanà. No era dia d’artistes, sinó d’oportunistes, i a la primera s’ha fet el més complicat. Al minut 8, assistència perfecta de Marcos i definició magnífica d’Hugo Díaz, que ha estrenat titularitat i caseller golejador. A partir d’aquí, oda al futbol rudimentari i crònica de successos amb l’Ebro com a part més perjudicada i Joan Ander i Liñan ferint-se de manera involuntària.

El pla a seguir era clar:  ofici, deixar córrer els minuts i sentenciar. Hugo Díaz n’ha fregat el segon amb un gran xut que ha besat la fusta. Per millorar encara més el panorama, Liñan ha estat expulsat per doble targeta. Però la inferioritat es paeix millor amb un camp petit i els aragonesos han crescut. Guasp al minut 66 ha salvat una passada lateral molt perillosa. Era l’avantsala de l’empat amb una bona triangulació que ha completat un exbalearico, Rodrigo Cuenca. La reacció no s’ha torbat a arribar i ho ha fet des dels 11 metres. Nuha ha estat víctima d’un penal i Fullana no s’ha posat nerviós i després ha impartit magisteri. El capità condueix, retalla amb elegància i defineix de manera perfecta. El punt de bellesa d’un partit pràctic d’un equip que no atura de créixer.