L’Esporles goleja a Muro i el Llosetense guanya a Inca

L'inici de la jornada 14 a Tercera Divisió també deixa els empats al Santanyí-Santa Catalina i Mercadal-Sóller

11/11/2018

Al començament de la jornada de diumenge, el líder, la Penya Esportiva ha guanyat 2-3 contra el Ferriolense. El Platges de Calvià ha perdut 1 a 0 a Sant Rafel i baixa a la tercera plaça, ja que el Formentera ha guanyat 3 a 1 contra el Son Cladera. Eivissa i Poblense, també aquest diumenge migdia, han empatat a un. Ahir es jugaren 5 partits.

L’Esporles agafa oxigen i enfonsa un poc més el Murense, després d’un 0 a 3 que va iniciar Dani al quart d’hora. Fins al darrer tram del partit no es va resoldre el matx. Dani firmava el seu particular doblet i Sergio arrodonia el triomf per al conjunt d’Andreu Llistó. També es va imposar fora de casa el Llosetense, que va derrotar el Constància gràcies a un xut de Ramírez que Buades desvia a la seva porteria. La victòria dels de Nico López els iguala amb els inquers a la zona mitjana. A Menorca, el duel de necessitats entre Mercadal i Sóller va acabar amb un empat que es va cuinar en els minuts inicials de la segona part. Aitor va marcar per als sollerics, en aprofitar un llançament lateral de falta. Dos minuts després i també a pilota aturada, arriba l’empat menorquí. José Miguel Enrich no desaprofita la mala sortida del porter solleric.

Tudurí segueix qüestionat, a un club on augmenta la tensió, com es va veure en acabar el partit a la zona de vestidor. Més calma però cap gol es va veure al Santanyí- Santa Catalina. Un repartiment de punts que deixa els locals a zona perillosa i als palmesans aferrats al playoff. També es va disputar ahir el Felanitx 1 Binissalem 2.