X

‘Tornen a guanyar’, per Tolo Ramón

L'anàlisi de Segona Divisió

12/11/2018

‘Tornen a guanyar’, per Tolo Ramón

/RCD Mallorca

El Mallorca jugà un partit ple de garbellets i trampes. La classificació i les estadístiques del rival obligaven a guanyar però la realitat ens mostrava un adversari en plena recuperació competitiva.

La zona més ampla del terreny de joc es convertí en territori minat. Els andalusos ficaren tres futbolistes per dintre més l’ajuda esporàdica de Romero i De Las Cuevas. Però el Mallorca va evitar l’elaboració per aquesta zona tan densa i buscar espais guanyadors per defora. La profunditat de Sastre, per l’esquerra, i Gámez, per la dreta, trobaren un molt profund Lago Junior. El número onze va monopolitzar les arribades mallorquines a la primera part i va signar un partit rodó. Una gran actuació la seva.

El Còrdova havia millorat prestacions als seus darrers compromisos i té fixat el seu objectiu de forma nítida. És la permanència. Això el convertia amb perillós. L’equip de José Ramon Sandoval assumí risc damunt la seva sortida de pilota però no va posar en massa problemes a la línia de contenció vermella. Xisco Campos va tenir solidesa i Raíllo tancà l’eix amb un dels millors partits que ha jugat a la present temporada.

Els moviments de Vicente Moreno ajudaren a fondejar la victòria. Dani Rodríguez ajudà a centrar la pressió, Àlex López fixà i aconseguir gol i Lago Junior sembrà pànic a la defensa andalusa des d’una posició més escorada. La feinada sempre obscura de Pedraza, unida al saber estar de Salva Sevilla, varen ser una pedrada més per un contrari que al final va treure la bandera blanca.

Al final sortí una victòria que trenca la ratxa de vuit partits encaixant i serveix per sumar tres punts que han de servir per fortificar l’aspecte mental d’un equip que mai amaga el seu compromís.

12/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris