X

Llum verda a la tramitació de la ILP presentada per Jusapol

Demanen l'equiparació salarial de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil amb els cossos autonòmics

13/11/2018

Llum verda a la tramitació de la ILP presentada per Jusapol

A les portes del Congrés dels Diputats s’han concentrat centenars d’agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil. La protesta de 24 hores va començar aquest dilluns vespre amb l’objectiu de reclamar una equiparació salarial real.

Demanen que cap agent dels altres cossos de seguretat cobrin més que un Policia Nacional o un Guàrdia Civil. L’associació Jusapol considera que l’acord firmat amb l’anterior govern, ratificat per l’actual executiu, no arriba a l’equiparació real, i la consideren insuficient.

I mentre continua la protesta a les portes del Congrés, aquest dimarts horabaixa s’ha aprovat, per una àmplia majoria parlamentària, la tramitació de la Iniciativa Legislativa Popular que demana l’equiparació salarial entre aquests cossos policials i els cossos autonòmics. S’havien presentat 550.000 signatures a favor i la majoria de partits, a excepció del PNB, han votat a favor de tramitar la proposició de llei, que ara s’haurà de debatre i podrà sofrir modificacions fins a aprovar-se definitivament.

13/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris