X

La mare del nadó que va morir oblidat dins un cotxe a Manacor reclama una indemnització al padrí

El pare de la nina ha renunciat a prendre accions legals contra ell

14/11/2018

La mare del nadó que va morir oblidat dins un cotxe a Manacor reclama una indemnització al padrí

La mare del nadó que va morir oblidat dins un cotxe a Manacor reclama una indemnització al padrí. El pare de la nina de 10 mesos, en canvi, ha renunciat a emprendre accions legals contra ell. Els progenitors de la menuda han declarat avui als jutjats de Manacor.

El pare de la nina ha declarat que el padrí s’endugué la menuda a l’escoleta a les 7 del dematí. 8 hores després, a 4 del capvespre, quan la mare la va anar a recollir, veren que la nina no havia arribat a l’escoleta. Es posaren en contacte amb el padrí, que aleshores se’n temé que havia deixat l’infant dins el cotxe. La mare diu que quan va arribar al lloc dels fets, va veure la menuda estesa al terra i molt vermella. Diu que poc després li digueren que havia mort. La progenitora de la nina diu que no era la primera vegada que el padrí acompanyava la nina a l’escoleta. De fet, ha dit, feia prop de dos mesos que la duia cada dia en setmanes alternes i que mai no havia tengut cap problema.

Ara, la mare de la nina reclama una indemnització al padrí. No ha concretat cap quantitat econòmica, però demana una compensació pel perjudici sofert. Per part seva, el pare del nadó ha renunciat a emprendre accions legals contra el padrí. Avui també ha declarat l’agent de la policia nacional que va prendre declaració en un primer moment a l’home de 56 anys. Ha dit que el padrí li va explicar que després d’anar a recollir la nina no la va dur a l’escoleta, sinó que se’n va anar a fer un cafè i la va deixar oblidada dins el cotxe. L’home està imputat per un delicte d’homicidi imprudent.

14/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris