X

Presumpte feminicidi a Palma: un home apunyala la seva exparella a Conforama

La Policia Nacional ha detingut l'agressor

16/11/2018

Presumpte feminicidi a Palma: un home apunyala la seva exparella a Conforama

Un home ha assassinat la seva exparella a Conforama, al carrer Aragó de Palma, aquest divendres horabaixa. L’agressor s’ha presentat al lloc de treball de la víctima i l’ha apunyalada a la caixa del centre comercial.

L’home ha estat detingut i es troba a la Prefectura Superior de la Policia.

Els serveis d’emergències no han pogut fer res per salvar la vida de la dona. Els testimonis del succés han estat els que han retingut l’agressor i han avisat a la policia.

Des del 2003, any en el qual van començar a comptabilitzar-se oficialment els crims masclistes, 971 dones han estat assassinades pels seus companys sentimentals o exparelles.

El Govern de les Illes Balears farà demà, a les 12 hores, un minut de silenci davant el Consolat en repulsa al crim masclista.

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha manifestat després de l’assassinat que són “moments de dolor i de ràbia”. “Els meus pensaments estan amb els familiars i amics de la víctima. Les paraules no arriben per expressar els sentiments davant aquests fets”.

L’Ajuntament de Palma ha emès un comunicat en el qual condemna “rotundament” l’assassinat i expressa les seves condolences als familiars i amics de la víctima. Amb tot, dilluns es farà un minut de silenci en memòria de la víctima.

16/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris