X

Tornen els vessaments fecals al Parc Natural de ses Salines

També s'han hagut de desviar vols i hi ha hagut talls de carreteres

20/11/2018

Tornen els vessaments fecals al Parc Natural de ses Salines

Carrers negats a la ciutat d’Eivissa, aigües fecals a terrenys de ses Salines i tres vols que no han pogut arribar a l’illa. Aquest és el balanç que deixen les pluges a Eivissa, on han arribat a caure 65 litres per metre quadrat.

Els camps de conreu situats a l’extrem nord del Parc Natural de ses Salines s’han negat de nou amb aigües fecals. Les pluges que han caigut aquest dilluns a Eivissa han tornat a ser massa per a les canonades d’aquesta zona de Sant Josep. L’aigua ha estat a prop d’entrar també al col·legi de Sant Jordi.

Més d’un carrer de Vila pareixia una piscina. L’acumulació d’aigua ha obligat a tallar durant unes hores un carril de la rodona de Jesús i un altre de la carretera de l’aeroport. Les incidències més grans s’han viscut a la terminal des Codolar. Un vol procedent de Londres i un altre que havia sortit de Madrid s’han desviat a Barcelona i no han pogut arribar a Eivissa. Un altre avió ha hagut de tornar a Palma, i ha deixat a terra els passatgers que havien de pujar a l’aparell per viatjar a Alacant.

Aquest dimarts es preveu que segueixi plovent a les Pitiüses. Els avisos, però, estaran desactivats.

20/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris