X

Concentració a Eivissa per donar visibilitat a la problemàtica dels sense sostre

Continua la manca de recursos per atendre als afectats i el centre provisional des Gorg no estarà llest fins a l'any que ve

22/11/2018

Concentració a Eivissa per donar visibilitat a la problemàtica dels sense sostre

Cáritas denuncia que a Eivissa hi ha més de 200 persones que no tenen sostre o que viuen a infrahabitatges. Diumenge se celebra el dia de les persones sense sostre, però a l’illa ja hi ha hagut concentracions amb pancartes, per donar visibilitat a la seva problemàtica.

Hem conegut la primera mà alguns testimonis. En Pep es va quedar sense feina i va haver de viure uns mesos al carrer. Ara ja té on viure, però demana que la societat se sensibilitzi amb aquest problema. També Iñaki s’ha vist abocat a viure al carrer, però té l’esperança de trobar un pis amb un company.

La marxa reivindicativa amb motiu del dia de les persones sense sostre que ha acabat en una festa amb alumnes de secundària a la plaça d’Albert i Nieto. Des de Cáritas denuncien que a Eivissa cada vegada hi ha més desigualtats. 200 persones viuen al carrer o en infrahabitatges.

Mentrestant a l’illa segueix sense haver-hi recursos suficients per atendre aquestes persones i el centre provisional des Gorg no estarà llest fins a l’any que ve.

22/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris