X

Els grups balears continuen obrint hotels a Cuba

Iberostar obrirà 9 hotels més en els pròxims 3 anys i Melià invertirà 260 milions de dòlars

24/11/2018

Els grups balears continuen obrint hotels a Cuba

El Grup Iberostar obrirà 9 hotels nous en els pròxims 3 anys i Melià prepara una forta inversió per renovar la seva planta hotelera a l’illa caribenya. Ahir divendres es reuniren a l’Havana amb el president espanyol Pedro Sánchez en el fòrum empresarial hispanocubà.

A la ciutat d’Holguín, al nord Oriental de Cuba, Iberostar acaba d’inaugurar un complex hoteler d’alt estàndard. 36 hectàrees que consten de 638 habitacions, sis restaurants i 4 piscines. És el segon en el darrer mes a l’illa del Carib. En els pròxims 3 anys, tenen previst obrir-hi 9 establiments més.

Melià Hotels ocupa el segment de mercat més important a Cuba. Ha renovat per 25 anys més una nova empresa mixta amb socis locals que invertirà 200 milions de dòlars en 4 establiments per dur-ne a terme l’ampliació i el nou centre de conveccions a l’Havana i la remodelació dels 3 hotels a Varadero.

Per 60 milions de dòlars més obriran un hotel a Trinidad en primera línia de platja. Les polítiques de bloqueig del president dels Estats Units, Donald Trump, ha disminuït la presència de nord-americans. Un mercat que és el segon receptor de Cuba després del canadenc.

Barceló, actualment amb 3 hotels a Varadero, té un solar a Santa Lucía on podria aixecar pròximament un nou complex hoteler d’entre 1.000 i 2.000 places.
Interessos dels hotelers balears a Cuba

24/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris