X

IB3 Televisió torna a emetre ‘Última Hora, 125 anys d’històries’ en homenatge a Pere Serra

La pel·lícula recull fets històrics i rescata opinions de treballadors del rotatiu mallorquí

25/11/2018

IB3 Televisió torna a emetre ‘Última Hora, 125 anys d’històries’ en homenatge a Pere Serra

El 2018 ha estat un any de celebracions per a un referent a les quatre illes de les Balears, el diari Última Hora. El rotatiu ha fet els 125 anys, tota una fita. Les alegries varen quedar aigualides amb la mort del seu propietari, l’editor Pere Serra. Com a mostra d’homenatge, IB3 Televisió emet avui capvespre el documental que repassa la història d’un diari que ha estat testimoni i protagonista alhora de la nostra història.

Des que es va fundar el 1893, el diari Última Hora ha estat present a tota la geografia de les Balears. El recorregut històric tant del diari com dels fets històrics balears i de tot el món són l’eix del documental “Última Hora, 125 anys d’històries”, dirigit per la periodista Pilar Lillo.

El documental recull testimonis de diferents personalitats de les Illes, i treballadors i extreballadors. També és una peça cabdal de la pel·lícula qui n’ha estat el propietari des de 1974, Pere Serra, que va morir a principis d’aquest mes.

El film es podrà veure avui a partir de les 17.40 del capvespre a IB3 Televisió. També es podrà seguir a IB3.org/directe.

25/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris