X

Francesc Alemany, Premi de Poesia de l’Art Jove Manel Marí

És un jove antropòleg de Son Sardina que ha rebut a Eivissa aquest guardó biennal que des d'ara durà el nom del poeta eivissenc mort el passat mes de gener

26/11/2018

Francesc Alemany, Premi de Poesia de l’Art Jove Manel Marí

Francesc Alemany Sureda, de 25 anys, és el nou Premi de Poesia dedicat a Manel Marí del programa Art Jove 2018. És un jove antropòleg de Son Sardina que ha rebut a Eivissa aquest guardó biennal que des d’ara durà el nom del poeta eivissenc mort el passat mes de gener.

La sala petita de Can Ventosa va acollir dissabte el reconeixement als joves poetes de les Balears, en el marc d’un emotiu homenatge a Manel Marí. Dos mallorquins, Antònia Monroig, com a finalista, i Francesc Alemany Sureda, com a guanyador, han pogut mostrar i han vist com han estat reconeguts els seus primers traços com poetes. Les actrius guanyadores del certamen de Creació Teatral Jove de 2016, Lluki Portas i Lucía Sánchez han fet una lectura dramatitzada dels poemaris. Una demostració de nivell de l’art jove de les illes. Francesc Alemany, guanyador de l’Art Jove 2018 de Poesia i Prosa poètica Manel Marí, rep 1.000 euros en metàl·lic i 2.000 per a la publicació dels seus poemes.

26/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris