X

Comença el judici contra sis membres del clan de la Taílla

Demanen presó per tres acusats i l'expulsió del país dels altres tres

27/11/2018

Comença el judici contra sis membres del clan de la Taílla

Sis mesos després de ser arrestats, els sis acusats per tràfic d’estupefaents han segut avui dematí al banc dels acusats. S’inicia un judici pel qual el ministeri fiscal demana penes de presó per a tres d’ells i l’expulsió del país per als altres tres, a més, de multes per a tots.

Els sis acusats són membres del clan de la Taílla, vinculat històricament a la venda de droga i que els seus membres vivien físicament a Son Banya. El passat mes de maig un centenar d’agents de la Policia Nacional escorcollaren onze habitatges del poblat i hi localitzaren 600 grams de cocaïna, heroïna, marihuana i 21.000 euros. També intervingueren més d’un miler de sobres de Kamagra, una variant il·legal d’una coneguda medicina pel tractament de la disfunció erèctil. Amb aquest cop es desarticularen vuit punts de venda de droga.

En total es varen detenir nou persones, entre elles la líder del clan, després que l’anterior cap, el seu germà, entràs a presó. Tots passaren a disposició judicial, tot i que, només són sis les persones encausades per aquests fets que es començaran a jutjat el pròxim 9 d’abril.

27/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris