X

Cristina Gómez: “Cal recuperar les assemblees, l’esperit del 15M”

És la única candidata no 'oficialista' que ha aconseguit imposar-se en les primàries de la formació morada

28/11/2018

Cristina Gómez: “Cal recuperar les assemblees, l’esperit del 15M”

La candidata de Podem al Consell de Menorca, Cristina Gómez, anima a recuperar l’esperit del 15M. Considera que el partit s’ha allunyat dels seus origen el que ha provocat una pèrdua de vots. Per això, l’actual consellera de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge del Consell anima a recuperar l’assemblearisme per connectar amb les bases i guanyar força de cara a les eleccions del mes de maig. En declaracions al programa Al Dia, d’IB3 Ràdio, Cristina Gómez, sosté que aquesta voluntat ha quedat palesa amb els resultats obtinguts a Menorca en el procés de primàries.

Ella ha estat la única candidata no oficialista que ha aconseguit imposar-se. Ha superat Julio de Souza, que comptava amb l’aval de de la secretària general de Balears, Mae de la Concha, i el candidat a la presidència del Govern, Juan Pedro Yllanes. S’ha imposat amb el 55% dels vots. A més de tornar a l’assemblaerisme, la consellera insisteix en la necessitat de posar en valor el menorquinisme, la identitat pròpia de cada una de les illes.

De Souza ocuparà el nombre 2, la tercera posició és per a l’actual coordinadora insular, Nati Benejam, i el nombre 4 per a Montse Manceras, Psicopedagoga i coordinadora de la Fundació de persones amb discapacitat.

28/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris