X

El GOB denuncia tracte de favor a Nedgia per instal·lar canonades de gas a Es Migjorn

Adverteixen que les obres es fan sense autorització, amb els informes desfavorables i sense que el planejament urbanístic ho permeti

28/11/2018

El GOB denuncia tracte de favor a Nedgia per instal·lar canonades de gas a Es Migjorn

El GOB denuncia tracte de favor cap a l’empresa Nedgia per part de l’Ajuntament de Es Migjorn, que ha permès que instal·li canonades de gas sense comptar amb les autoritzacions pertinents. Apunten, a més, que els informes tècnics i municipals son desfavorables i que el planejament urbanístic del poble no preveu la instal·lació de canonades de gas. Amb tot, els ecologistes asseguren que el batle, Pere Moll, ha ordenat que la llicencia s’adjudiqui sigui com sigui.

Després de consultar els diferents expedients, denuncien que qui va demanar permís per fer les obres va ser Antonio Gomila SL, empresa que res té a veure amb Nedgia i que tampoc té autoritzada la instal·lació d’aquest tipus d’infraestructures. 3 mesos més tard, aquesta llicència passa a mans de Nedgia.

Des del GOB anuncien que presentaran recurs i dubten que aquestes irregularitat també s’hagin comès en altres municipis.

28/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris