X

Nou conflicte laboral a l’aparthotel Skyline: ara fa fora l’empresa de manteniment

La Policia Nacional intervé per fer fora del complexe de Ciutadella els treballadors de la subcontrata

29/11/2018

Nou conflicte laboral a l’aparthotel Skyline: ara fa fora l’empresa de manteniment

L’aparthotel Ferrer Skyline de Ciutadella ha rescindit el contracte amb l’empresa que li feia el manteniment, Iniciativas Faos, perquè diu no estar satisfet amb el servei. Aquesta decisió ha deixat sense feina cinc treballadors, que tenien contracte per cinc anys.

La rescissió se’ls va comunicar aquest dimecres i va haver de ser executada per agents de la Policia Nacional. Els afectats lamenten que els facin fora una vegada acabada la temporada turística, i després de denunciar durant mesos que no hagin pogut treballar amb les condicions mínimes de seguretat.

L’empresa de manteniment, registrada a Toledo, assegura que la companyia hotelera els deu, des del 2016, part de les nòmines, el material i les pagues extres; tot per un valor de 197.400 euros. I avança que la denunciarà als tribunals per incompliment de contracte i danys i perjudicis. Així que reclamarà una indemnització de 600.000 euros. Ferrer, però, nega tenir cap deute vigent amb la subcontrata.

Una altra empresa, Asime, que assumia abans el manteniment del complexe, denuncia que també va patir acomiadaments improcedents per part de Ferrer i que aquesta li deu 40.000 euros.

En aquest cas, Ferrer Hotels diu que el deute és anterior a la seva gestió, que va començar el 2016.

Fa uns mesos, també va acomiadar un grup de cambreres de pis, acció en la qual va requerir la  presència de la policia.

Aquest és el mateix complex turístic a qui el Consell de Menorca va multar amb 325mil euros per haver convertit pisos en apartaments sense permís. La irregularitat, però, va ser comesa pels anteriors gestors, abans de l’entrada de Ferrer Hotels.

29/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris