Hugo Díaz confirma el paper de salvador en un triomf in extremis de l’Atlètic Balears

El davanter andalús marca al minut 86 el 2 a 1 per derrotar el filial del Llevant i mantenir l'equip a la zona playoff

02/12/2018

L’Atlètic Balears ha sumat contra el Llevant B la sisena victòria consecutiva com a local. Després d’un primer tram sense història, al minut 28, Canario assisteix Nuha, que defineix de manera perfecta l’u contra u. Canario, el millor blanc i blau a la primera part, ha inventat una gran jugada per banda. L’autogol posterior de Mongil ha estat anul·lat per fora de joc. La segona part ha començat de la pitjor manera. Als 5 minuts, Eneko guanya l’esquena a tota la defensa balearica i supera Carl, per alt. I quan Son Malferit ja es lamentava per l’empat Hugo Díaz ha mostrat que és especialista en gols al darrer alè.