L’Urbia Palma guanya a Manacor un derbi històric

Els de Marcos Dreyer han remuntat un set en contra a na Capellera en un partit molt igualat

08/12/2018

Era un dia històric i ningú s’ho volia perdre. Ple a na Capellera per assistir a un explosiu inici del Conectabalear Manacor. 5 a 0 d’entrada que ha obligat Marcos Dreyer a aturar el partit. L’Urbia Palma ha reaccionat de la mà d’Osorio i Carlos Jiménez, però amb 22 a 24, no ha aconseguit tancar el primer set, que ha caigut del costat local. El guió s’ha repetit a la segona part. Gran inici del Conectabalear amb 6 a 3 guiat per Caetano Filter. Però després del 19 a 13, els visitants s’han aixecat gràcies al potent servei de Jordi Ramón, que ha situat el 19 a 20. Un error en la rematada de Filter ha certificat l’empat, després de 4 pilotes de set del Manacor. La igualtat ha marcat també el tercer, amb intercanvis de punts i errors fins al 22 a 20. L’Urbia Palma ha tornat a mostrar la seva fortalesa mental i ha guanyat la mànega per 27 a 29. L’equip de Dreyer ha governat el quart set, amb petites aventatges que li han permès arribar al final amb un marge suficient per guanyar el derbi amb dos punts de servei.