L’Atlètic Balears bada a l’inici i Canario permet sumar un punt a Paterna

El València Mestalla s'avança als dos minuts de partit però els de Manix remuntaren i dominaren el matx

09/12/2018

El matx no ha pogut començar pitjor perquè al minut 2, Biel Guasp ha comès una errada greu a l’àrea i regala la pilota a Merentiel, que supera Carl Claus. L’empat ha arribat al quart d’hora. Centrada de Marcos, que pentina Nuha, i Canario controla i afusella el porter valencianista. El filial txè ha tingut una arribada claríssima, però en aquesta ocasió Biel Guasp ha salvat el 2 a 1. A la segona part, l’entrada d’Hugo Díaz ha reactivat els blanc i blaus i el davanter andalús ha tingut una bona ocasió al minut 88.  Tornar a guanyar fora de Son Malferit queda pendent però l’Atlètic Balears dormirà una jornada més a les posicions de privilegi.