X

Dues coproduccions d’IB3 Televisió aspiren a guanyar un premi Gaudí

'Formentera Lady' ha rebut la nominació a millor pel·lícula i Sergi López, actor a 'La vida lliure', aspira a millor protagonista

11/12/2018

Dues coproduccions d’IB3 Televisió aspiren a guanyar un premi Gaudí

El film ‘Formentera Lady’, l’òpera prima de Pau Durà i coproduïda per IB3 Televisió ha rebut la nominació a millor pel·lícula en els XI Premis Gaudí que organitza l’Acadèmia del Cinema Català. La pel·lícula, que explica la història d’un hippy que va arribar a Formentera als anys 60 i va quedar-hi a viure,  competirà amb ‘Jean-François i el sentit de la vida’, ‘Yo la busco’ i ‘Les distàncies’. La gala se celebrarà el 27 de gener.

El català Sergi López també està nominat a millor actor per ‘La vida lliure’, un film en què també hi ha participat IB3 Televisió i que es va rodar a Menorca. La pel·lícula dirigida per Marc Recha narra el conflicte de dos infants que lluiten per la supervivència en un moment històric cru a finals de la Primera Guerra Mundial. Isarael Gómez, Alex Brendemühl i Mario Casas són la resta d’actors que aspiren al Gaudí a millor protagonista masculí.

11/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris