X

El PP acusa el Govern d’utilitzar la tragèdia del Llevant per aprovar la concessió d’un crèdit per pagar les indemnitzacions milionàries per la llei Carbonero

La consellera d'Hisenda ha defensat que amb aquella norma s'han protegit 1.500 hectàrees del territori.

11/12/2018

El PP acusa el Govern d’utilitzar la tragèdia del Llevant  per aprovar  la concessió d’un crèdit per pagar les indemnitzacions milionàries per la llei Carbonero

El Partit Popular ha qualificat de maniobra barroera ajuntar dins un mateix decret llei la concessió d’un crèdit de 142 milions d’euros per pagar les indemnitzacions derivades de la Llei Carbonero i la modificació puntual del decret d’ajudes al Llevant de Mallorca. Una estratègia que, segons els populars, obliga els grups a fer un vot conjunt de dues qüestions que res tenen a veure. La consellera d’Hisenda ha defensat que, amb l’aprovació d’aquella norma l’any 2008, s’han protegit 1.500 hectàrees del territori.

La sorpresa ha estat que Més per Menorca i la diputada de Formentera s’han sumat a la petició d’El Pi perquè el decret es tramiti via llei. Això suposarà que els grups podran presentar les esmenes que considerin.

El conseller de Territori ha anunciat que el Govern no aprovarà la urbanització de Son Bordoi, a Palma, davant les acusacions de corrupció per part del PP. Tot això en una plenària que ha commemorat el setantè aniversari de la declaració dels drets humans.

11/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris