X

El Club Marítim garanteix la seva supervivència en assumir la gestió dels 48 amarraments del moll d’en Reynés

El president de l'Autoritat Portuària assegura que la llista d'espera quedarà a zero a finals d'any

19/12/2018

El Club Marítim garanteix la seva supervivència en assumir la gestió dels 48 amarraments del moll d’en Reynés

El president del Club Marítim, Antonio Hernández, en una imatge d'arxiu.

L’Autoritat Portuària ha adjudicat al Club Marítim de Maó la gestió dels 48 amarraments del moll d’en Reynés. L’entitat esportiva s’ha fet amb aquest amarraments per un any a canvi de 166.000. Una aposta valenta que ha permès salvar el futur del Club, tal com explica el seu president, Antonio Hernández.

Es tracta de l’explotació de quasi 10.900 metres quadrats amb 224 metres de línia d’atracada i 48 llocs d’amarratge de fins a 30 metres d’eslora a la zona de mirall d’aigua. Ara s’està a l’espera dels 165 amarraments que actualment gestiona Trapsa i el seu desnonament es troba als tribunals. El Club Marítim opta a recuperar-ne la gestió després d’una dècada, una qüestió primordial per fer realitat projectes que tenen en ment com, per exemple, vela adaptada.

Aquestes declaracions les ha fet durant la tradicional recepció que l’Autoritat Portuària fa cada nadal. El seu president, Joan Gual de Torroella ha assegurat que la llista d’espera per aconseguir un amarrament quedarà a 0 a finals d’any.

19/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris