X

“El comunicat d’Anticorrupció és una reculada després de la polèmica”

El professor Joaquín Urías considera que la Fiscalia intenta "rentar-se la cara" després de vulnerar el secret periodístic 

20/12/2018

“El comunicat d’Anticorrupció és una reculada després de la polèmica”

El professor de Dret Constitucional, Joaquín Urías, considera que la Fiscalia Anticorrupció “està reculant” i també que “cerca un rentat de cara davant la societat”. Declaracions a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio del també exlletrat del Tribunal Constitucional, que ha valorat així el comunicat emès per la Fiscalia Anticorrupció en el qual assegurava que no s’havien decomissat els telèfons mòbils de dos periodistes mallorquins per obtenir les seves fonts.

Segons Urías, amb aquest escrit, el ministeri públic intenta justificar “una actuació insòlita” que “posa en risc el secret professional dels periodistes”. En qualsevol cas, Urías argumenta que el comunicat “és contradictori perquè, si no necessitaven accedir al contingut, no té cap sentit haver pres una mesura tan dràstica com requisar els telèfons mòbils personals”. De fet, aquest és un argument que podran utilitzar els dos periodistes a la querella que han interposat contra el jutge Miquel Florit, que va ordenar aquesta actuació. 
 IB3´àudios Torna a escoltar aquí l’entrevista a Joaquín Urias

20/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris