X

Aprovats els pressupostos de la Comunitat: 5.400 milions d’euros

Els comptes ascendeixen a 5.400 milions d'euros

20/12/2018

Aprovats els pressupostos de la Comunitat: 5.400 milions d’euros

Han estat 3 dies i 27 hores de debat, però, finalment, s’han aprovat els pressupostos de la Comunitat Autònoma. Uns comptes que ascendeixen a 5.400 milions d’euros. De les 686 esmenes mantingudes per al debat en el ple, se n’han aprovat 34. Deu de les quals han estat aportacions del PP.

La consellera de Turisme, Bel Busquets, s’ha mostrat indignada per l’acord entre el PP i Podem per aprovar tres esmenes que han reduït els pressupostos de l’Agència d’Estratègia Turística de les Balears (AeTB) prop de 2,7 milions d’euros, que es destinaran finalment a mesures en favor del lloguer social.

El PP ho ha atribuït a un error en les votacions. Però, les tensions han continuat a les xarxes i Marga Prohens ha encorajat la vicepresidenta del Govern a arreglar-ho. De fet, li ha llançat un missatge per dir-li que si no és capaç d’esmenar-ho, que dimiteixi.

Mentrestant, Podem celebra l’aprovació d’aquestes esmenes. Laura Camargo ha aprofitat per penjar una foto en la qual mostra la contradicció del Partit Popular que estima els turistes i al mateix moment elimina 2,7 milions d’euros de l’Agència d’Estratègia Turística.

La Federació Hotelera de Mallorca ja ha emès un comunicat en què qualifica el vot de Podem i PP d’irresponsable.

20/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris