X

Els hotelers titllen a PP i Podem d’”irresponsables” per restar 2,7 milions a l’AeTIB

El diputat de MÉS Antoni Reus assegura que es perdrà un milió d'euros destinat a pagar nòmines de treballadors de l'organisme

21/12/2018

Els hotelers titllen a PP i Podem d’”irresponsables” per restar 2,7 milions a l’AeTIB

Moment de la votació de l'esmena de Podem que, amb els vots del PP, per un error, es va aprovar.

La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca ha manifestat el seu més “enèrgic rebuig” a les esmenes presentades per Podem -i que han sortit endavant gràcies al suport, per error, del Partit Popular– que desviaran 2,7 milions d’euros a l’Agència d’Estratègia Turística de Balears (AeTIB) a habitatge.  Asseguren que si es confirma que els més de 6,6 milions d’euros d’aquest organisme es redueixen a menys de 4 milions serà “una pèsima notícia” en un any en el qual el sector “ja té prou amenaces”. “El que necessiten les Balears és reforçar i garantir la seva posició front a mercats competidors”, assegura la presidenta Maria Frontera.

 

Malestar de MÉS per Mallorca

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Bel Busquets, també s’ha mostrat visiblement indignada per l’actitud de Podem. Una errada que, segons ha assegurat, pot suposar l’acomiadament de treballadors públics i privats.

Segons ha explicat al seu compte de Twitter el diputat de MÉS  per Mallorca, Antoni Reus, els 2,7 milions d’euros no s’han llevat de promoció turística, com presumeix Podem. Ha concretat que d’aquesta partida se n’ha retirat 1 milió. La resta, 1,7, s’ha desviat d’ordenació turística, i d’aquests, 1 milió “anava directament a pagar nòmines de treballadors públics de l’AeTIB“.

21/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris