X

L’edifici incendiat a Palma dia 31 de desembre no pateix problemes estructurals greus

Hauran d'apuntalar el pis on es va originar l'incendi abans que puguin tornar-hi tant els seus habitants com els del pis de dalt

02/01/2019

L’edifici incendiat a Palma dia 31 de desembre no pateix problemes estructurals greus

Els tècnics de l’ajuntament de Palma han comprovat que l’edifici del Camp Redó afectat per l’incendi de dia 31 de desembre no té problemes estructurals greus. Però el pis incendiat s’haurà d’apuntalar perquè puguin tornar-hi tant ells com els d’amunt.

Els afectats, una parella major, ja han rebut l’alta de l’hospital, però continuen en xoc, tal com ha explicat la seva filla.

L’Agrupació Professional de Bombers de Palma denuncia que en casos com aquests s’evidencien les carències del cos. Diuen que falta personal i que se supleix amb hores extra. També denuncien que l’autoescala és molt antiga i no se’ls permet circular a més de 50 km per hora.

En només tres dies, s’han produït tres incendis amb desallotjats a Palma. El tercer va tenir lloc ahir migdia al carrer del Socors de Palma. Es va originar quan un veïnat va quedar adormit amb un cigar encès. S’hagueren de precintar tres habitatges.

02/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris