X

Mor Jaume March després de setmanes ingressat per un accident de trànsit

Era director del departament de Planificació i Centres de la Conselleria d'Educació

07/01/2019

Mor Jaume March després de setmanes ingressat per un accident de trànsit

Jaume March en una imatge d'arxiu.

El director del departament de Planificació i Centres de la Conselleria d’Educació, Jaume March, ha mort avui dilluns a l’Hospital de Son Espases després de resultar ferit el passat 14 de desembre en un accident de trànsit a Menorca.

March, que estava a la Unitat de Vigilància Intensiva de l’hospital mallorquí, i la seva esposa de 66 anys, morta en l’acte, van col·lidir frontalment contra un camió en la carretera de Maó a Fornells.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha enviat un missatge de condol a la família de March:

Per la seva banda, la Federació d’Ensenyament de CCOO (FE-CCOO) ha lamentat en un comunicat la pèrdua del director, de 63 anys, “una persona amb grans valors i militant de la docència”. A més, la UOB l’ha definit com a “company” en la lluita contra el Tractament Integrat de Llengües (TIL) del PP i ha recordat que el director “va patir” represàlies pel llavors govern de José Ramón Bauzá. També ho ha fet el sindicat STEI, que ha destacat el compromís de March amb l’educació a les Balears.

El també exdirector de l’IES Marratxí, que tenia 63 anys, era molt conegut pel sector educatiu de les Balears pel seu compromís amb la defensa de la llengua catalana, la qual cosa li va ocasionar l’obertura d’un expedient pel Govern de José Ramón Bauzá.

07/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris