X

L’arbre de la discòrdia a Corona

Una xicranda, vora casa seva, du de cap a dos veïnats

08/01/2019

L’arbre de la discòrdia a Corona

Polèmica a la plaça de l’Esglèsia de Santa Agnès. Tot ve del fet que l’Ajuntament de Sant Antoni, prèvia consulta a l’associació de vesins, ha decidit substituir un arbre mort, un àlber, per una xicranda. Un canvi aparentment simple que ha generat posicions confrontades entre els vesins.

Vicent Riera Riera, més conegut com Vicent ‘Garrover’, de Corona, i la seva mare, no pertanyen a l’Associació de Vesins de Corona, a Santa Agnès, però tenen la casa pràcticament aferrada a la nova xicranda que l’Ajuntament de Sant Antoni acaba de plantar. Les arrels de l’anterior arbre, asseguren, entraven dins del seu habitatge. No volen cap arbre, si de cas, un que quasi no faci arrels. I critiquen, a més, la gestió de l’Ajuntament els darrers anys en aquesta plaça i asseguren que aniran fins al final per tal de substituir el nou arbre.

Des de l’Associació la posició n’és una altra i afegeixen condiments a la polèmica. De moment, però, la xicranda continua a la plaça. Caldrà esperar per conèixer si les reclamacions de Vicent ‘Garrover’ tenen finalment efecte.

08/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris