X

Cort subvencionarà càmeres de seguretat als taxistes

Els taxistes reclamen una reunió urgent amb l'Ajuntament de Palma, que tindrà lloc, segons el consistori, els propers dies

08/01/2019

Cort subvencionarà càmeres de seguretat als taxistes

Avui dimarts representants dels taxistes s'han reunit amb la Policia Nacional.

Continua la preocupació del sector del taxi a Palma per l’onada de robatoris amb violència. L’Ajuntament oferirà cursos d’autodefensa i subvencions per instal·lar càmeres de seguretat i mampares blindades als vehicles, segons ha avançat al programa ‘Els Dematins’ d’IB3 Televisió el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer.

Mentrestant la investigació policial avança. Avui dimarts representants dels taxistes s’han reunit amb la Policia Nacional. El col·lectiu es troba en un estat d’angoixa després de patir set robatoris amb violència durant el darrer mes. Alguns taxistes es plantegen no treballar més de nit.

Xisco, com altres companys taxistes, es un dels quals es planteja no fer feina els vespres. Els taxistes reclamen una reunió urgent amb l’Ajuntament de Palma, que tindrà lloc, segons el consistori, els propers dies.

Pels taxistes, la solució més efectiva és una càmera de seguretat però planteja un problema econòmic per la gestió de les imatges i la protecció de dades.

D’altra banda, continua la investigació de la Policia Nacional, la qual sospita que una banda organitzada podria estar al darrere d’algunes de les agressions perquè almanco tres d’elles s’han produït amb el mateix modus operandi.

08/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris