X

Ferreries prorroga el lloguer del pàrquing de Cala Galdana que feia un any i mig que no es pagava

El Consell paga el lloguer endarrerit per tornar a emprar l'espai aquest estiu, en espera d'altres mesures que evitin la saturació que es pateix els darrers anys

09/01/2019

Ferreries prorroga el lloguer del pàrquing de Cala Galdana que feia un any i mig que no es pagava

L’Ajuntament de Ferreries ha prorrogat fins a final d’any el conveni amb la propietat per poder seguir fent ús del pàrquing situat a l’entrada de Cala Galdana que permet pal·liar la greu manca de places d’estacionament que pateix la urbanització durant l’estiu. I tot malgrat acumular un any i mig, des de maig de 2017, sense pagar el lloguer dels terrenys (18.000 euros) ni satisfer tampoc els compromisos urbanístics contrets el 2012, ara fa 7 anys, quan va començar a regular l’aparcament de vehicles en aquest espai.

La propietat va plantejar al consistori cobrar de manera conjunta l’estacionament als turistes, però l’ajuntament s’hi va oposar. I encara que no ha aconseguit finançament extern per expropiar i comprar el pàrquing, sí que ha convençut el Consell de Menorca perquè pagui el lloguer endarrerit i prorrogui l’ús del pàrquing un any més. Un consol, en espera que es puguin posar en marxa altres mesures que evitin la saturació dels aparcaments públics que turistes i residents venen patint durant la temporada turística.

09/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris