X

Els menorquins paguen més que un no resident en determinades freqüències Menorca-Barcelona

La gran demanda per tornar a l'illa els diumenges al capvespre fa que els preus es disparin, tot i tenir el 75% de descompte

12/01/2019

Els menorquins paguen més que un no resident en determinades freqüències Menorca-Barcelona

No és la primera vegada que ocorre: tornar de Barcelona a Menorca un diumenge capvespre pot rascar la cartera dels menorquins. En el Pont del Dia de les Illes Balears, la tornada, només la tornada, diumenge costa 116 euros amb el descompte de resident. En total 160 euros: més del que pagaria un no resident per volar les mateixes dates i en el mateix horari, però en el trajecte invers.

Vueling atribueix la pujada a un increment de la demanda en els vols de diumenge capvespre. Per la seva banda, Més per Menorca, es va reunir amb el subdirector de Transport Aeri per sol·licitar la declaració d’aquesta ruta d’Obligació de Servei Públic.

El Govern va demanar el mes passat establir un límit de preus a tots els vols amb la Península a través, també, de la fórmula de l’OSP. En els propers dies rebrà els resultats d’un estudi de l’evolució dels preus, realitzat per la Direcció General d’Aviació Civil, que ha analitzat el cost de 800.000 bitllets emesos a les Balears en els darrers mesos i que constatarà si, realment, les aerolínies han apujat els preus després de l’entrada en vigor del descompte de resident.

12/01/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats