X

La Guàrdia Civil localitza una borsa de llepolies i un tassó dins el pou a on va caure l’infant de Totalán

La Guàrdia Civil baralla tres alternatives per rescatar-lo

14/01/2019

La Guàrdia Civil localitza una borsa de llepolies i un tassó dins el pou a on va caure l’infant de Totalán

La recerca de Yulen continúa sense descans. La Guàrdia Civil baralla tres alternatives per rescatar l’infantd  edos anys que va caure ahir migdia a un pou d’entre 20 i 25 centímetres de diàmetre i a més de 100 metres de profunditat a la localitat de Totalán, a Màlaga. La primera opció és relaitzar un pou paral·lel, d ela mateixa profunditat i un metre i mig d’ample, segons ha explicat un dels experts que intervendran a les tasques; encara que per això han d’entubar primer el que ja hi ha per impedir el seu enfonsament.

La segona suposa una excavació per arribar al lloc a on es pensa que està el menor. I la tercera, és emprar una maquinària potent que permeti extraure la terra que s’ha trobat a la cavitat a 73 metres de profunditat.

Segons la investigació la profunditat del pou és d’entre 100 i 110 metres, tot i que no ho saben amb seguretat. Després d’introduir en diverse socasions une spetites càmeres al pou, l’equip de rescat va tocar anit terra a 73 metres.

El pou va ser el·laborat fa unes setmanes per cercar aigua encara que no es va trobar. Té una cavitat totalemnt vertical i no està entubada, tot i que les seves parets són llises. Per això, les tasques d’extracció de terra s’estan fent amb molta cura.

Més d’un centenar de persones treballen sense descans per tractar de treure Julen. Agents de la Guàrdia Civil i Bombers s’han sumat al centenar d’efectius que hi són des de les dues del migdia d’ahir.

El nin de dos anys va caure accidentalment dins un pou de 110 metres de profunditat quan jugava amb els seus cosins, mentre la família preparava el dinar. Els més grans llevaren les pedres que tapaven el pou i, sense que ningú se n’adonàs, hi va caure a dins. De moment només s’ha localitzat una borsa amb llepolies i un tassó que podrien ser seus.

 

14/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris