X

Agenda de concerts per a la revetla de Sant Sebastià

Kiko Veneno, Celtas Cortos i "Mishima" són els caps de cartell que sortiren de la consulta ciutadana

19/01/2019

Agenda de concerts per a la revetla de Sant Sebastià

Per avui vespre s’han preparat fins a 8 escenaris amb diferents estils de música. En total hi haurà 30 actuacions. Els primers ja han començat. Kiko Veneno, Celtas Cortos i “Mishima” són els caps de cartell que sortiren de la consulta ciutadana.

Començam el recorregut per la plaça de la Reina amb el flamenc i la rumba. Kiko Veneno és el gran esperat d’aquesta trobada amb un concert que començarà les 21.45 h.

Continuam per Plaça Espanya on podreu escoltar el pop i els grans èxits com “20 de abril”. Celtas Cortos tornen avui vespre a Mallorca a les 22.25 h.

I a la Plaça Joan Carles I tendrà lloc un dels concerts més esperats per al públic: arriba el pop rock de Mishima a partir de les 22.30 h.

A l’espai número 4 trobam es Pont d’es Tren amb la música urbana. Enguany la música més actual sonarà d’aquí a uns minuts amb concerts com el de Brisa Fenoy a les 22.00 h.

Arribam a la Plaça Major, amb el tradicional ball de bot i folk amb grups com Calabruix, Galivança, l’Equilibrista o Elkin Robinson.

Pels amants dels swing, vos esperen a partir de les 9 a la Plaça de l’Olivar, entre d’altres, la majestuosa Glissando Big Band a partir de les 22.45 h.

A l’espai 7, el jazz torna una vegada més a la Plaça de Cort. 4 concerts amb grans artistes com Júlia Colom.

I finalment, és el torn de la música electrònica que enguany canvia d’ubicació. Sa Feixina és el nou escenari i sonaran Emea o Animic entre d’altres.

19/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris