X

Victòria i homenatge per a Damià Seguí

L'Urbia s'ha imposat per 3 sets a 0 al Vecindario en un partit en record a Damià Seguí, que va morir el passat 3 de gener

19/01/2019

Victòria i homenatge per a Damià Seguí

Victòria de l’Urbia Palma davant el Vecindario canari. L’equip de Marcos Dreyer s’ha imposat per 3 sets a 0 i ha aconseguit la primera victòria de l’any davant la seva afició. En un primer set molt ajustat, Osorio ha estat clau perquè l’Urbia s’imposàs per 25 a 23. L’oposat, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador dels mallorquins. Les dues darreres mànegues han estat més plàcides per a l’equip de Dreyer que ha sumat el segon triomf consecutiu. Ha estat un partit especial per l’Urbia, el primer a Son Moix d’ençà de la mort de Damià Seguí.

L’Urbia ha fet allò que més agradava a l’home que va crear el projecte: guanyar. El partit ha començat amb un minut de silenci en memòria de l’històric dirigent. 1500 persones han retut homenatge a qui va ser l’impulsor del vòlei a Mallorca. S’han apropat al Palau jugadors que en algun moment van coincidir en els equips de Seguí. Entre ells, Francisco Sánchez Jover, l’entrenador del rival d’avui, el Vecindario. El club, a més, ha posat un llibre de condols a disposició de tothom, que després ha entregat a la família.

19/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris