La jornada de dissabte a 3a divisió

La Penya Esportiva va caure per 3-2 al camp del Poblense

20/01/2019

Damià Ramos no és un golejador, però ahir es va vestir d’heroi per donar la victòria al Poblense davant el líder, la Penya.

Els locals s’avançaren amb aquest gol de Víctor de falta a la mitja hora. Però el líder només va tardar dos minuts a empatar, gràcies a Fran. Abans del descans, Cristeto amb un xut des de la frontal va capgirar el marcador per als pitiüsos. Però el descans va inspirar Damià Ramos… i l’estratègia va fer la resta. Al minut 50 va arribar l’empat… i la festa grossa va desfermar-se a només 7 minuts per a la final. Un gol que a més romp una ratxa de 3 partits sense guanyar

El Santa Catalina va endur-se els tres punts davant el Binissalem. Als 8 minuts Nacho va avançar els palmesans. I Hector, abans del descans, augmentà l’avantatge. Als instants finals, Samuel marcaria el definitiu 1-2.

El Felanitx es va endur els tres punts davant el Constància. Julià va avançar els locals des dels 11 metres. Abans del descans, Capellà aprofitaria una jugada d’estratègia per marcar el segon gol. Al segon temps, Vinicius va retallar distàncies per als inquers. I Jandro marcaria el definitiu 3-1 als darrers minuts.

Als altres dos partits, el Son Cladera va empatar a 3 contra el Manacor i el Platges de Calvià va guanyar 0-1 al Mercadal.