X

Maó i Ciutadella són dels municipis que més inverteixen en serveis socials de tot l’Estat

Maó se situa en la novena posició i Ciutadella en el 16 d'un total de 400 municipis de més de 20.000 habitants

21/01/2019

Maó i Ciutadella són dels municipis que més inverteixen en serveis socials de tot l’Estat

Amb una inversió de 174 euros per habitant durant el 2017 Maó se situa en la novena posició d’un total de 404 municipis de més de 20.000 habitants. És el que lidera el rànquing a Balears i n’assoleix el nivell d’excel·lència, un nivell referit als municipis que hi destinen més de 100 euros per habitant l’any. És la segona vegada que s’elabora l’estudi, a partir de les liquidacions de pressupostos municipals remeses al Ministeri d’Hisenda. En l’anterior, Maó va arribar a la vuitena posició.

En el nombre 16 del rànquing, també amb nivell excel·lent, s’hi situa Ciutadella amb una inversió de més de 136 euros per habitant en serveis socials.

A la part baixa de la taula hi ha els ajuntaments que destinen manco de 50 euros. A Balears dins d’aquesta franja, qualificada de precària, s’hi troben Alcúdia i Marratxí a Mallorca i Santa Eulària des Riu a Eivissa. I l’única població que no arriba als 40 euros, i que per tant s’ubica en el grup denominat pobre, s’hi troba Sant Josep de sa Talaia d’Eivissa amb 34 euros per habitant.

21/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris