X

El fill del patró desaparegut confirma que acaba de parlar amb el seu pare i que tots “estan bé”

El veler 'Dreamland' està al sud de Sardenya i preveu arribar a Mallorca "entre el diumenge i el dilluns"

23/01/2019

El fill del patró desaparegut confirma que acaba de parlar amb el seu pare i que tots “estan bé”

El fill del patró desaparegut juntament amb altres dues persones a bord del veler ‘Dreamland‘ després de salpar del Port de Palma el passat 5 de gener, acaba de confirmar a les xarxes socials que els navegants “estan bé” i que ja estan tornant. En aquests moments, es troben a bord del veler al sud de Sardenya i la seva previsió és tornar a Mallorca “entre el diumenge i el dilluns”.

Aguirre Arroyo, resident a Eivissa, ha assegurat que ha estat el seu pare qui li ha cridat des de la mateixa embarcació i li ha explicat que “havien trencat la vela major”. El patró també li ha comunicat que no vol que ningú els vagi a buscar, tot i que les condicions climatològiques a la zona són adverses. El seu fill havia mostrat en aquests darrers dies el seu malestar perquè ningú estava posant mitjans per a buscar als tres homes desapareguts.

El 5 de gener Fernando Mogica, Álvaro Aguirre i Antonio Pérez, residents a Alacant i d’entre 48 i 60 anys, varen llogar el veler ‘Dream Land’ a Palma. L’havien de tornar el passat 15 de gener.

23/01/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats