X

Passos de vianants que s’il·luminen en detectar l’aproximació dels ciutadans

Són els primers d'un projecte que enguany es continuarà desenvolupant

24/01/2019

Passos de vianants que s’il·luminen en detectar l’aproximació dels ciutadans

La ciutat d’Eivissa té dos passos per a vianants il·luminats. Aquests s’activen en detectar l’aproximació dels ciutadans a la zona per travessar. Un d’ells s’ha col·locat al centre de la ciutat i l’altre, en un punt negre del barri de ses Figueretes. Són els primers d’un projecte que enguany es continuarà desenvolupant.

El primer pas per a vianants il·luminat s’ha instal·lat a l’avinguda de Sant Jordi. Forma part del projecte Rutes Escolars, que traça itineraris segurs entre centres educatius, en aquest cas entre els barris de Figueretes i Cas Serres. Els vesins, però, expliquen que la zona necessita més control de velocitat que no pas visibilitat, encara que agraeixen la iniciativa.

El segon pas il·luminat el trobem a l’inici del carrer d’Aragó, i pertany a la ruta escolar que travessa el centre de la ciutat. En aquest cas, potser per trobar-se en un encreuament i en un punt transitat, és vist amb bons ulls pels usuaris.

Durant els pròxims dies s’acabarà de tancar la ubicació del tercer pas per a vianants il·luminat, que també coincidirà amb el pas d’escolars.

24/01/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats