X

El temporal marítim i de vent deixa 36 incidents a Mallorca

Els Bombers de Mallorca han hagut d'intervenir per mor de la caiguda d'arbres a diversos punts de l'illa

24/01/2019

El temporal marítim i de vent deixa 36 incidents a Mallorca

En el conjunt de les Illes, l’112 ha registrat una seixantena d’incidents a les Illes per mor del vent i el fort onatge. La majoria, 36, s’han produït a Mallorca.

La majoria dels incidents relacionats amb el vent a Mallorca han estat caigudes d’arbres. Un pi de grans dimensions s’ha trencat d’arrel i ha quedat damunt la paret d’un hotel obligant a tallar al trànsit un carrer de Torrenova, a Calvià. Els bombers han fet feina durant tota l’horabaixa per retira-lo.

El vent també s’ha notat al nord de Mallorca. A Formentor, una parella de turistes alemanys ha quedat sense poder veure el paisatge des del mirador. Al cap de Formentor s’ha registrat el cop de vent més fort: 138 quilòmetres per hora.

A la Cala de Sant Vicenç, el temporal, amb ones de fins a 8 metres, ha cridat més d’un curiós que volia fotografiar o pintar el paisatge.

Al Port de Valldemossa, en canvi, no hi passejava ningú. A la costa de la Serra s’han registrat ones de fins a 7 metres. Al Puig Major, la poca neu que hi havia s’ha fos.

Al Port d’Alcúdia, el sol predominava durant el matí. I, tot i que feia una mica de vent, molta gent s’ha animat a sortir de casa.

El fred també és l’habitual d’aquests dies. A Palma, la sensació tèrmica era més baixa per mor del vent, i tothom anava ben tapat. Tot i que al sud de Mallorca ja remet el temporal, a la resta de l’illa encara es mantenen els avisos taronges per vent i mala mar.

24/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris